Cele mai importante accesorii pentru rochia de mireasa

Dupa ce ti-ai gasit rochia de mireasa la care visai, e momentul pentru adaugarea tusei finale: cateva accesorii de nunta asortate. Desigur, rochia e vedeta nuntii, insa accesoriile potrivite te pot ajuta sa o pui in evidenta si sa iti completezi look-ul.

Accesoriile trebuie alese cu grija, deoarece risti sa incarci tinuta prea mult, mai ales daca rochia de mireasa are aplicatii din cristale sau alte pietre stralucitoare. Cu cat alegi piese mai simple si esti mai putin incarcata, cu atat te vei remarca prin stil si rafinament. Iata care sunt cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasa:

Voalul de mireasa

Unul dintre accesoriile pe care aproape orice mireasa il integreaza in tinuta sa este voalul. Acesta este unul dintre accesoriile clasice, dar care se gaseste intr-o varietate de modele, astfel incat orice gust si orice tip de rochie sa fie completat perfect.

Cu toate ca multe mirese aleg sa nu mai poarte voal, acesta poate da un aer romantic si solemn, fabulos si chiar memorabil. De aceea, miresele care nu sunt foarte confortabile cu acest tip de accesoriu pentru rochiile lor de mireasa pot alege sa il poarte numai la biserica, in timpul ceremoniei religioase.

Pantofii de mireasa

Primul aspect pe care il urmaresc miresele atunci cand isi aleg pantofii pentru ziua ce mare este acela de a fi cat mai spectaculosi. Pe langa acesta, un alt aspect este poate chiar mai important, si anume functionalitatea si comoditatea.

Miresele trebuie sa tina cont ca ziua nuntii este una foarte agitata, care presupune multe ore incaltata cu pantofii respectivi, astfel ca principalul criteriu de care ar trebui sa tina cont este confortul pe care pantofii de mireasa il ofera. Ringul de dans este locul in care ar trebui sa fie mirii toata noaptea, iar o pereche de pantofi incomozi o pot impiedica pe mireasa sa se distreze in voie.

Bijuteriile

Si in ceea ce priveste bijuteriile, miresele sunt foarte stricte atunci cand vine vorba despre alegerea celor mai potrivite. Acestea pot alege intre perle si cristale, bijuterii voluminoase sau discrete, in functie de preferinte, personalitate si designul rochiei.

De exemplu, pentru o rochie de mireasa cu umerii goi, purtarea unui colier nu este necesara, pe cand in cazul uneia cu decolteu in V acesta este obligatoriu, iar in cazul rochiilor cu guler, bijuteriile ar trebui purtate in par, indiferent ca este vorba despre o diadema spectaculoasa sau de niste agrafe elegante.

Buchetul de mireasa

Un alt accesoriu, care este nelipsit, oricat de neconventionala ar fi nunta, este buchetul de mireasa. Acesta este ales, in general, in functie de tematica si cromatica nuntii, precum si de anotimpul in care are loc nunta. La fel ca in majoritatea accesoriilor, si in cazul buchetului miresele au o multime de variante din care pot alege.

Cel mai important aspect, care este specific tuturor accesoriilor de mireasa, este acela ca toate trebuie sa fie asortate si adoptate stilului rochiei de mireasa. Astfel ca femeile care urmeaza sa se casatoreasca si sunt in cautarea unei rochii de mireasa in Bucuresti si Ploiesti, pot vizita showroom-ul nostru, Georgiana Iordache fiind locul in care orice mireasa isi va gasi rochia visata.