Tendinte la mare cautare in 2023 - rochii de mireasa in voga

Organizarea unei nunti are mereu  in prim plan alegere unei rochii de mireasa de vis sau, cel putin, asa stau lucrurile in cazul reprezentantelor feminine. Pentru cele care urmeaza sa se casatoreasca in acest an, aceasta misiune vine cu multe emotii si stres, avand in vedere diversitatea optiunilor cu care sunt intampinate de piata de profil. Bineinteles, intotdeauna vor prima preferintele personale, tendintele anului in desfasurare ocupand locul 2.  Ce faci insa atunci cand esti foarte indecisa in privinta modelului ideal pentru tine?

Regula de aur - alege intotdeauna rochia in functie de silueta ta  ! da, este o regula general valabila, care se aplica cu succes si in ceea ce priveste alegerea unei rochii de mireasa. De altfel, pentru cele dintre voi care aveti retineri fata de un anumit model, in sensul ca nu aveti incredere ca este cel mai potrivit, va stam la dispozitie cu consiliere si recomandari de specialitate, astfel incat sa gasiti raspunsul mult cautat.

Foarte important de retinut in ceea ce priveste rochiile de mireasa regasite in magazinul nostru online este ca fiecare model poate fi supus unor preferinte personale, deci se pot modifica/ adapta in functie de nevoile si gusturile clientelor noastre. Masurile nu sunt standard in cazul fiecarei femei, deci acestea pot fi modificate dupa necesitate.

Haideti sa vedem care sunt cateva dintre tendintele in materie de rochii de mireasa in anul 2023!

Rochia balerina

Desi s-au purtat dintotdeauna, rochiile tip printesa, definite de volum in partea de jos, sunt in continuare un trend. Poti alege deci increzatoare o rochie din tul sau tafta, cu o lungime pana la glezna, daca asta iti doresti. Alaturi de tocurile potrivite, cu siguranta vei arata ca o adevarata printesa in fericita zi!

Rochia cu decolteu bardot

Mult ravnite in 2023 par sa fie si modelele cu umerii goi. Acestea sunt mai degraba o alegere pentru cele cu gusturi mai sofisticate, care pun accent pe detalii chic de acest gen. In functie de sezonul in care organizezi evenimentul, poti opta fie pentru un model cu maneca scurta, fie pentru o rochie cu maneca lunga. Este o optiune potrivita pentru cele cu gat si umeri frumos definiti.

Rochia cu umeri bufanti

Iata un alt model care cucereste atentia domnisoarelor ce vor fi mireasa in acest an. Umerii bufanti, completati de maneci ample, sunt un detaliu pe care multe pun accent cand vine vorba de aceasta rochie deosebita. Sunt o preferinta mai ales pentru cele a caror intentie este sa echilibreze proportiile formelor cele definesc silueta. Volumul adaugat in partea de sus este artificiul care le evidentiaza.

Rochia cu corset

Nu in cele din urma, aceasta este un model care va cuceri podiumul in noul an. Acestea sunt o preferinta pentru domnisoarele care doresc sa sublinieze caracteristici precum senzualitatea si feminitatea.

Desigur, un accent deosebit de important cade pe materialele folosite in confectionarea modelelor mai sus mentionate. Preferintele inclina spre modelele ce au l abaza materiale fluide precum matasea, dar si voalul transparent sau tulle-ul. Perlele aplicate sau broderiile cu flori sunt de asemenea detalii care vor prima.

Combinatia potrivita intre model, croi, material si accesorii va contura un efect wow pentru fiecare viitoare mireasa. Va asteptam in boutique-ul nostru cu modele deosebite, dar si cu servicii de consultanta, pentru a avea siguranta ca ati facut alegerea potrivita!