Ce rochie sa alegi pentru cununia ta civila?

Se apropie cu pasi repezi ziua in care va trebui sa spui DA si inca nu te-ai gandit la ce tinuta vei purta in acest moment unic din viata ta? 

Cununia civila este un eveniment formal care, desi dureaza destul de putin, este foarte important in procesul prin care doua persoane isi unesc destinele. Ca in orice alta situatie, vestimentatia trebuie aleasa in functie de mai multi factori, care tin atat de personalitatea ta, cat si de ultimele trenduri in moda.

Exista multe variante de rochii pentru cununia civila, insa adesea se merge pe varianta clasica, de rochie alba, bej sau roz din tafta, satin sau dantela. Acesta nu este neaparat un lucru rau, insa exista optiuni mult mai interesante de incercat in aceasta zi importanta. 

Optiunile sunt vaste, stilurile de asemenea, dar numai una este aleasa. In continuare iti prezentam lucrurile esentiale de care sa tii cont in alegerea rochiei pentru starea ta civila dar si cateva modele deosebite pe care le poti gasi in magazinul nostru.

Rochii scurte, midi sau lungi pentru cununia civila?

Rochia ta poate fi atat lunga, cat si scurta sau midi. Flexibilitatea este unul dintre beneficiile nuntilor civile, asa ca profita de ea. Daca te simti confortabil intr-o rochie scurta sau cu o croiala midi, este alegerea ta. Rochiile scurte, in general, sunt mai potrivite pentru un eveniment de zi. Pentru evenimentele de seara, cele lungi sunt foarte elegante. Daca ai de gand sa porti tocuri inalte, asigura-te ca rochia ta nu depaseste trei degete deasupra genunchiului si, daca vei purta o rochie lunga, asigura-te ca este una care nu are prea mult flux.

Rochia midi este una dintre cele mai dorite piese din ultima vreme. Este o rochie cu o estetica romantica iar lungimea ei este ideala pentru nuntile civile urbane, mai ales daca evenimentul are loc ziua. In plus, modelele evazate, cu fusta in A, sunt foarte populare printre viitoarele mirese, deoarece evidentiaza talia si ascund soldurile voluminoase.

Care sunt cele mai potrivite culori pentru cununia civila?

In ceea ce priveste culoarea, poti folosi culoarea preferata, alb, o culoare deschisa sau una care se potriveste cu decorul. Printre modelele de rochii cununie civila din acest an, vei gasi toata inspiratia de care ai nevoie. Daca exista o culoare semnificativa pentru tine si partenerul tau, va puteti coordona tinutele. Poate purta o cravata, o batista sau o vesta de culoarea rochiei tale, de exemplu.

Culorile indraznete functioneaza cel mai bine pe rochiile lungi de seara, in timp ce tonurile deschise sunt mai potrivite pe rochiile de zi. In ceea ce priveste sezonul, nuantele mai vibrante sunt cele mai potrivite vara si primavara, iar culorile discrete arata grozav toamna si iarna. Si ai grija ca machiajul si culoarea rochiei tale sa se completeze reciproc.

Imprimeurile nu sunt interzise, dar arata cel mai bine in aer liber, mai ales daca sunt florale. Atat tesatura cu sclipici,  broderia cat si dantela ofera ornamente foarte frumoase si elegante, daca vrei sa te joci cu texturile.

Rochiile minimaliste nu dau gres niciodata

Fiecare mireasa are un stil unic, iar pentru acele mirese care prefera stilul m ai discret, rochiile simple si minimaliste sunt tot ce au nevoie pentru a sarbatori ziua cea mare. 

Rochiile simple si elegante sunt intotdeauna un succes. Ele au linii curate, geometrice, taieturi structurate, croiuri traditionale lipsite de detalii. Departe de a fi plictisitoare sau a fi creatii ostentative, aceste rochii pentru cununia civila sunt discrete si rafinate, versatile si atemporale. Realizarea efectului „wow” nu este incompatibila cu stilul sobru si minimalist, ba chiar din contra. Ele nu doar ca se adapteaza la diferitele tipuri de ocazii, dar si pun in valoare frumusetea intr-un mod natural. 

In general rochiile minimaliste sunt bijuteriile garderobei pe care le pretuim si la care apelam de fiecare data cand avem un eveniment sau vrem sa aratam splendid, asa ca nu vad de ce am face tocmai acum alta alegere. Ele constituie o piesa grozava cu linii curate care va continua sa fie valabila in timp indiferent de tendinte. Aspectele unei rochii minimaliste indeplinesc cele trei S-uri: simplu, sofisticat si dau siguranta de sine. 

Inca nu stii ce model sa abordezi? Descopera colectia noastra de rochii de cununie sau hai in showroom-urile noastre din Bucuresti si Ploiesti pentru a crea impreuna rochia perfecta pentru evenimentul tau.