Petrecere de Craciun reusita - tipuri de rochii ce merita incercate!

Cu fiecare zi care trece cresc emotiile celor care iubesc sarbatorile de iarna si asteapta cu nerabdare petrecerea din seara de Craciun. Intreaga perioada este magica, purtand cu sine sentimente de bucurie si de liniste. Fie ca e vorba despre o petrecere mai restransa, in sanul familiei, alaturi de cei dragi, fie ca vorbim despre un eveniment de proportii, intr-o locatie mai selecta, se cuvine ca tinuta pentru care fiecare doamna si domnisoara opteaza sa se ridice la anumite pretentii.

Cu siguranta nimeni nu intentioneaza sa aleaga o rochie banala, insa nici exagerarile nu sunt permise, pentru ca apare riscul de a va simti ridicol, ceea ce nu este acceptabil in aceasta perioada magica din an. Desigur ca orice reprezentanta feminina va cauta un model deosebit, in tendinte, care sa o puna intr-o lumina deosebita. Provocarea aceasta va fi mai usor de acceptat atunci cand sursa voastra de inspiratie sunt modelele noastre de seara, pe care le puteti vizualiza in magazinul online in detaliu.

Ce rochii de seara merita atentia voastra cu ocazia petrecerii de Craciun?

Iata cateva recomandari de rochii de seara pe care sa le luati in considerare pentru petrecerea de Craciun de anul acesta.

  • Rochia rosie

Rosu este o alegere mai mult decat excelenta pentru prima seara de Craciun. Este senzual, feminin si totodata in ton cu aceasta seara magica. Daca intentionati sa o purtati la un eveniment extern si nu acasa, atunci modelul Antheia, confectionat din matase este o alegere perfecta pentru posesoarele unei siluete frumos sculptate. Croiul lejer in A este perfect pentru dans, dar si confort sporit atunci cand va miscati. Senzualitatea este conturata de un decolteu fin, tip barcuta, frumos lasat pe umeri. Denota eleganta, finete si decenta. Rochia o puteti vedea mai jos, dar si in magazinul nostru, unde gasiti si alte modele de rochii rosii ce merita incercate!

  • Rochia cu paiete

Pentru cele care doresc sa evite simplitatea, un model cu paiete, stralucitor este o alegere fermecatoare. Auriul, de exemplu, este o nuanta vedeta in aceasta iarna, care se potriveste manusa in cadrul petrecerii de Craciun. Este maniera prin care orice doamna si domnisoara poate sa iasa din anonimat fara nici un efort. Este important insa ca accesorizarea sa se faca atent, de preferat sa puna accent pe minimalist si simplitate, pentru a nu incarca prea mult tinuta. Descopera modelele glamour semnate Georgiana Iordache si alege-ti preferata!

  • Rochia din tafta

Prin eleganta ce caracterizeaza materialul in sine, orice rochie va capata un aspect aparte. Acesta va fi cu atat mai deosebit cu cat calitatea taftalei este una premium, asa cum este cazul celei folosite de noi in confectionarea rochiilor. Petrecerea de Craciun va fi mai magica atunci cand veti aparea in decor imbracate in rochii in croiuri deosebite, asimetrice, cu piciorul sau umerii goi, in culori uni precum oliv, roz prafuit, rosu, lila, etc. Va invitam sa descoperiti toate optiunile in magazin.

Daca v-am starnit curiozitatea si doriti sa descoperiti mai multe tipuri de rochii care se preteaza cu succes petrecerii din seara de Craciun, va asteptam in magazinul online cu modele unice.