Spune-mi ce silueta ai ca sa iti spun ce rochie de seara ti se potriveste!

Este litera de lege faptul ca alegerea unei rochii, indiferent de tipul ei, trebuie sa tina intotdeauna cont de silueta purtatoarei. Iata singura cale prin care poti avea siguranta ca ceea ce imbraci te avantajeaza si nu reprezinta un risc de a deveni subiect de discutie la evenimentul la care urmeaza sa participi.

Deci nu e cea mai inspirata decizie sa iei prima rochie de pe umeras si sa o imbraci doar pentru ca e o rochie simpatica. De fapt, inainte de a cheltui bani inutil pe modele care nu te avantajeaza, este bine sa consulti un ghid special conceput pentru a te ajuta sa iei o decizie inteleapta in privinta unei rochii de seara, respectiv care sa iti punctele aspectele pe care e bine sa le urmaresti atunci cand alegi rochia.

Fara a lua deci decizii pripite, te invit sa parcurgi urmatoarele randuri pentru a primi cateva sfaturi prietenoase in acest sens. De altfel, in magazinul Georgiana Iordache vei gasi mereu modele suficient de variate pentru a beneficia de echilibrul de care ai nevoie in tinute cu fiecare apartiei in societate. Chiar daca accesorizarea are un impact enorm in ceea ce priveste rezultatul final al outfit-ului tau, nu trebuie neglijata importanta pe care o are silueta purtatoarei, aceasta fiind in realitate cea care dicteaza o astfel de alegere.

Tipuri de silueta si rochia de seara potrivita pentru fiecare!

  • Silueta mar

O astfel de silueta necesita o rochie care pune accent pe decolteu si totodata care nu adauga volum in zona taliei. De fapt intentia este de a crea senzatia de silueta alungita, deci un model fluid, vaporos este perfect in acest sens. Alege cu incredere rochiile tip A sau pe cele cu decolteuri in V si scoate din calcul orice implica pliuri in zona taliei sau un croi mulat.

  • Silueta para

Pentru ca este caracterizata de solduri mai evidente, interesul este de a crea un aspect placut in aceasta zona, fara a le estompa. Sunt forme feminine, placute, astfel ca o rochie ce le poate pune intr-o lumina buna este de apreciat. Orienteaza-te spre un model cu croiul lung, de preferat mai aerisit in partea de sus. O rochie cu decolteu pronuntat sau cu umerii goi te poate ajuta sa obtii echilibrul perfect al tinutei tale.

  • Silueta clepsidra

Un corp perfect sculptat, caracterizat de acest tip de silueta este si cel mai dorit. Chiar daca orice alegere pare sa fie potrivita, anumite modele de rochii pot avea un impact cu totul deosebit asupra siluetei. Daca o rochie mulata va evidentia frumos talia si curbele placute ale corpului, imagineaza-ti ce impact va avea un model petrecut, respectiv cu cordon in talie. Poti alege increzatoare atat rochii tip sirena, mulate, cat  si modele in A, cu decupaje in zona taliei, cu decolteuri indraznete.

  • Silueta dreptunghiulara

Desi ar parea greu de identificat un tip de rochia care sa o puna frumos in evidenta, optiunile sunt mai multe decat crezi. Totul tine de capacitatea purtatoarei de a urmari modelele care pun accent pe zonele potrivite ale corpului. De exemplu, cele care adauga volum, precum si cele care sunt completate de volane, pliuri sau alte decoratii feminine pot avea un efect wow. Desigur, o rochie mulata sau una in croi drept nu va fi niciodata o alegere inspirata.

Daca tii cont de aceste sfaturi simple si usor de urmarit, fara nici o indoiala vei gasi o rochie de seara care sa te avantajeze din cap pana in picioare. Te asteptam in magazinul nostru - GeorgianaIordache.com - pentru a descoperi modele in tendinta, care te vor cuceri!