Top 5 culori ideale pentru rochiile domnisoarelor de onoare

Domnisoarele de onoare sunt invitati importanti ai unei nunti pentru ca ele sunt cele mai apropiate prietene ale miresei si ajutoarele ei de nadejde. Vor fi langa ea sa o sustina si sa o ajute cu tot ceea ce are nevoie pentru ca stresul si agitatia isi vor spune cuvantul la un moment dat.

De fiecare data, domnisoarele de onoare sunt si ele un punct de atractie al nuntii pentru ca intra in contact cu toti invitatii si sunt responsabile cu distractia si voia buna de pe ringul de dans.

Daca vrei sa le faci o surpriza si sa le arati cat de mult conteaza pentru tine prezenta si ajutorul lor, ofera-le rochii de ocazie de aceeasi culoare pentru a se distinge de restul invitatilor si pentru ca pozele voastre sa fie spectaculoase.

Iata care sunt cele mai indragite culori ale acestui sezon:

Rochii in tonuri de mov prafuit

Poate cea mai frecventa culoare utilizata pentru rochiile domnisoarelor de onoare, nuanta de mov este, fara indoiala, preferata multor mirese, iar lucrul acesta il putem observa in pozele prietenelor, pe retelele de socializare sau pe numeroasele site-uri si blog-uri de specialitate.

Rochiile in aceasta culoare se potrivesc atat persoanelor cu tenul deschis, cat si celor mai bronzate, prin urmare, sunt o alegere inspirata. Sunt completate perfect de o coronita simpla din flori si un buchet de hortensii, bujori si lavanda.

Rochii in tonuri de bleu

Bleu este o culoare linistitoare, foarte cuminte, care te duce cu gandul la romanele de dragoste ce se petreceau pe campurile insorite de vara, unde nu exista nici macar un nor care sa umbreasca veselia. Rochiile in aceasta culoare trebuie sa fie croite dintr-un material vaporos si fara cusaturi prea complicate. Aceasta nuanta de albastru are o caldura aparte si este numai buna daca nunta ta este programata vara sau primavara.

Rochii in tonuri de roz prafuit

Rozul prafuit reprezinta una dintre cele mai alese culori pentru o rochie de domnisoara de onoare. In primul rand, aceasta culoare a fost si va ramane mereu in tendinte iar un alt motiv ar fi ca se contrasteaza foarte frumos cu rochia alba a miresei dar si cu buchetul acesteia. Este o nuanta foarte feminina si romantica iar prietenele tale vor fi foarte incantate de aceasta alegere.

Rochii in tonuri de galben floarea soarelui

Cand vezi culoarea aceasta sigur deja simti mirosul de Floarea Soarelui imblanzita de razele soarelui. Asadar, daca vrei ca ziua nuntii tale sa fie dominata de un vibe de vara, usor country sau care sa mearga spre stilul farm house, rochiile domnisoarelor de onoare trebuie sa fie in culoarea galben floarea soarelui.

Rochii in tonuri de bordo

Bordo este o nuanta indrazneata care se potriveste perfect pentru o nunta planificata pentru perioada septembrie – noiembrie. Aceasta este o culoare la moda in 2023 si o culoare care va spune despre tine si prietenele tale ca sunteti squad-ul curajos. Rochiile pentru domnisoarele de onoare trebuie sa fie confectionate dintr-un material gros, dar nu foarte rigid.

Iata, asadar, din cate nuante de rochii de domnisoare de onoare poti alege! Tie care iti place cel mai mult?