Despre noi

“Haina nu îl face pe om”, dar cu sigurantă îl poate pune în valoare!

Georgiana Iordache

Designer Vestimentar

Cine suntem?

Georgiana Iordache este un brand autohton lansat official în 2014 în cadrul Bucharest Fashion Week – Winter Edition, de atunci fiind nelipsit de pe scenă celui mai mare festival de modă din România.

De-a lungul timpului, brandul a ieșit în față colecțîi de articole vestimentare de înaltă calitate, accentul fiind pus atât de țesăturile alese, cât și pe tehnică  aplicată în cadrul procesului de creație, că în final produsul să pună în valoare cu adevărat oricare silueta ii este atribuit!.

Fiecare produs este creat cu minuțiozitate în atelierul nostru, special pentru fiecare clientă în parte, astfel încât rezultatul final să fie pe măsură.

Ce ne caracterizează?

- Flexibilitatea față de dorințele clienților

- o bună comunicare cu clienții nostril pentru a identifica nevoile și dorințele acestora, dar și metodă optimă de a le pune în valoare

- atutudinea deschisă față de idei innovative

- stim că este dificil să alegem un produs din portofoliu care să bifeze toate dorințele doamnelor și domnișoarelor care ajung la noi, din acest motiv consultanțîi noștrii sunt aproape și deschiși să customizeze ținutele după placul vostru.

 

Contacteaza-ne